close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ساندویچ گوشت

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه ساندویچ گوشت

 

 

طرز تهیه ی ساندویچ گوشت 

مواد لازم

1-پیاز خرد شده سه چهارم لیوان 

3-فلفل دلمه ای خرد شده یک دوم لیوان 

3-گوشت چرخ کرده 500 گرم 

4-سس گوجه بدون نمک 2 فنجان 

5-خردل 1قاشق غذاخوری 

6-پودر فلفل 1قاشق چایخوری 

7- قارچ سرخ شده 1فنجان 

8-نمک - شکر-نارنج-فلفل سیاه به مقدار لازم

9-نان باگت به تعداد نفرات

طرز تهیه

ابتدا پیاز وفلفل دلمه ای وگوشت را در تابه ای تفت دهید تا گوشت به رنگ قهوه ای در بیاید سپس قارچ وسس گوجه وبقیه مواد رااضافه کرده وحرارت گاز را کم میکنیم هر چند ثانیه ان را بهم بزنید بعدااز 15 ثانیه موادمان اماده است مواد را داخل نان باگت میریزیم ومیل میکنیم

 

 




برچسب ها : طرز تهیه ساندویچ گوشت , آشپزی , ساندویچ گوشت , آشپزی ساده , غدای آماده , غدای ساده , غدای ارزان , غذای مجلسی , آشپزی محلی ,
بازدید : 33
[ چهارشنبه 22 بهمن 1393 ] [ 13:38 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
این نظر توسط امین در تاریخ 1393/11/24 و 14:32 دقیقه ارسال شده است

خیلی خوب بود واقعا دهنم آب افتاد اومدیم خونتون حتما به ما درست کن بخوریم حوصله پختنش و نداریم




.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز