close
تبلیغات در اینترنت
انواع ادویه های پلویی مخلوط

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

انواع ادویه های پلویی مخلوط

 

 

ادویه های پلویی ترکیبی

1-جوز هندی یک دوم قاشق غذاخوری

2-فلفل سیاه یک دوم قاشق غذاخوری 

3-فلفل قرمز یک دوم قاشق غذاخوری

4-زردچوبه یک  قاشق غذاخوری  

5- زیره ی سیاه یک دوم قاشق غذاخوری

6-دارچین  یک دوم قاشق غذاخوری

7-تخم گشنیز یک دوم قاشق غذاخوری 

8-تخم هل سبز یک دوم قاشق غذاخوری


ادویه های ایرانی پلوها

1-ریشه ی جز یا خسرو دار رنده شده یا اسیاب شده

2-زیره یسبز 1قاشق غذاخوری

3جوز هندی 1قاشق غذاخوری

4-تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری

5-گل محمدی 1قاشق غذاخوری

6-میخک ساییده 1قاشق مرباخوری

7-میخک ساییده 1قاشق غذاخوری

8-زنجبیل 1/5 قاشق چایخوری  

9-هل سابیده 1قاشق غذاخوری


ادویه های مرغ وماهی

1-پودر سیر -گل محمدی -جوز هندی


ترکیبات ادویه ی ایرانی برای ترشیجات وغذاها

1-زیره ی سیاه 1قاشق غذاخوری 

2-دارچین 1قاشق غذاخوری

3-جوز هندی 1قاشق مربا خوری 

4-ریشه ی جوز 1قاشق مربا خوری

5-فلفل بهار 1/2 قاشق چایخوری 

6-هل سبز 1/2قاشق چایخوری 

7-گل سرخ تفت داده شذه واسیاب شده 2قاشق غذاخوری


میزان ادویه ی ترشی 20 لیتر ترشی 2قاشق غذاخوری ادویه اضافه میکنیم و10 لیتر 1قاشق این ادویه را زمانی به ترشی اضافه میکنیم که میخواهیم ئترشی را مخلوط کنیم

 

 




درباره : بیشتر بدانیم , ادویه جات ,
برچسب ها : انواع ادویه های پلویی مخلوط , ادویه , آشپزی , آموزش آشپزی , ترکیب ادویه ها , ادویه پلویی , ادویه برای مرغ و ماهی , ادویه برای ترشی جات , چاشنی های غذا , ادویه مخلوط ,
بازدید : 56
[ شنبه 02 اسفند 1393 ] [ 22:25 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز