close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی مرغ ترش - شمالی

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه ی مرغ ترش - شمالی

 

 

طرزتهیه ی مرغ ترش

مواد لازم 

1-مرغ 

2-تخم انار سابیده شده یک پیمانه بزرگ

3-نعناع خشک شده دوقاشق غذاخوری

4-رب گوجه دوقاشق غذاخوری 

5-روغن بمیزان دلخواه

6-پیاز متوسط یک عدد

طرز تهیه

ابتدا مرغ راتمیز کرده وبه چهارقسمت تقسیم میکنیم انهارابانمک وفلفل وزرد چوبه مزه دار کرده ودر مقداری روغن سرخ میکنیم مرغ رابرداشته روغن مرغ راکه اضافه است برمیداریم درمابقی روغن پیاز راکه نگینی خردکرده ایم میریزیم تاخوب تفت بخورد نمک وفلفل وزرد چوبه رااضافه کرده سپس حرارت راکم کرده نعناع رادرپیاز اضافه کرده تا عطر ان دربیاید ربرا اضافه میکنیم خوب که رنگ داد تخم انارسابیده شده رااضافه میکنیم بعد به اندازه ی سه پسمانه اب اضافه کرده میگذاریم جوش بخورد حالا مرغ رااضافه کرده وحرارت راکم میکنیم ومی گذاریم مرغ بپزد وخورشت جابیافتد مدت زمان پخت این غذا یک ساعت است این خورشت همراه پلوخورده میشود وبسیار خوشمزه است این غذا ترش است در صورت تمایل مقداری شکر اضافه میکنیم نوش جان

 

 




درباره : آشپزی , خورشت ,
برچسب ها : طرز تهیه ی مرغ ترش - شمالی , آشپزی , اشپزی شمالی , غذای شمالی , خورشت , غذای محلی , انارتیم خورشت , مرغ ترش , خورشت تخم انار , غذاهای شمالی , غذاهای مازندرانی ,
بازدید : 73
[ سه شنبه 07 بهمن 1393 ] [ 22:14 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز