close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی کوفته تبریزی

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه ی کوفته تبریزی 

 

 

طرز تهیه ی کوفته تبریزی 

1- گوشت گوساله 250 گرم

2- نصف سینه ی مرغ

3- لپه 250 گرم 

3- برنج نیم دانه 200 گرم 

4- سبزی کوفته شامل تره -مرزه -نعناع چهار قاشق غذاخوری بزرگ

5- تخم مرغ یک عدد

6- نمک و فلفل و زرد چوبه

 

مواد لازم برای داخل کوفته

1- تخم مرغ ابپز شده دوعدد

2- زرشک چهار قاشق غذاخوری

3- آلو ترش ده عدد

4- پیازداغ نصف پیمانه


طرزتهیه

ابتدا گوشت را همراه یک عدد پیاز معمولی چرخ میکنیم سینه ی مرغ راهم از استخوان جدا کرده چرخ میکنیم دوبار مینکار چرخ کردن را ادامه میدهیم تا کوشت سینه با گوشت گوساله خوب مخلوط شود لپه رااز شب قبل خیس کرده ومیگذاریم خوب بپزد برنج راهم دوساعت قبل خیس کرده ومیگذاریم کمی بپزد تاحد یک یادوجوش  اب خیلی  کمی میربزبم تاکمی جوش بخورد  دوعدد تخم مرغ ابپز را میگذاریم سرد شود لپه را پس از سرد شدن دوبار چرخ میکنیم برنج را هم میگذاریم خوب سرد شود زرشک را خیس کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم دوعدد پیاز را هم با کمی نمک وفلفل وزرد چوبه میگذاریم سرخ شود الو را هم خیس کرده ودر کمی روغن تفت مبدهیم  نکته بهتراست به برنج درحال پخت کمی زرد چوبه اضافه کنیم تا کوفته های ما خوشرنگ شود لپه وبرنج پس از پخت نباید ابی داشته یاشند حالا در یک طرف بزرگ یا سینی بزرگ گوشت را میریزیم بعد لپه وبرنج وسبزی شسته وخرد شده ویک عدد تخم مرغ را همراه نمکو فلفل وزرد چوبه میریزیم وخوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند وبراحتی ازسینی جداشود تخم مرغ ابپزرا به چند قسمت تقسبم میکنیم گوشت ومواد ان را حدود 10دقیقه باید ورز داد بعداز ان گلوله برمیداریم بادست ان را ورز داده داخم ان را گود کرده کمی زرشک چند تاالو بک تکه تخم مرغ وکمی پیازداغ بدون روغن داخل گلوله ی گوشتمان میریزیم بعد یک گلوله دبگر از گوشت برمیداریم وروی مواد گوشتیمان میگذاریم وان را بصورت گردوتوپی دراورده ودر دستمان بازی میدهیم تا کاملا گرد شود بقیه ی موادمان رابه همین صورت اماده کرده وکنار میگذاریم در یک قابلمه ی بزرگ گمی پیاز داغ ریخته وکمی اب به اب اضافه مبکنیم ومیگذاریم کاملا بجوشد اگراب گوشت یااب قلم گاوبا گوساله داشته باشیم با اب اضافه میکنیم اب که کاملا جوش امد کوفته هارا ارام ارام در داخل اب جوشمان می اندازیم دراب باید شناور شوند در قابلمه را نمبگذاریم تا کوفته بپزنند وقتی پختند انهارا از اب دراورده ودر اب ان کمی رب تفت داده میریزیم ومیگذاریم تااب ان بجوشد وبه اندازه نفرات برسد اب زیاد خوشمزه نمیشود بعد غذایمان اماده است در ظرفی ریخته وبا پیازداغ وزرشک تزیین میکنیم

 

 




درباره : آشپزی , خوراک ,
برچسب ها : طرز تهیه ی کوفته تبریزی , کوفته تبریزی , کوفته , کوفته با سینه مرغ , کوفته تبریزی جدید , غذای اذری , غدای ترکی , آشپزی ترکی , آشپزی اذری , کوفته توپر , غذای رژیمی ,
بازدید : 84
[ جمعه 06 آذر 1394 ] [ 13:15 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز