close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی اسفناج ساک

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه ی اسفناج ساک

 

 

طرز تهیه اسفناج ساک

 

مواد لازم

1- اسفناج وکمی گشنیز نیم کیلو

2-هویج سه عدد بزرگ

3-گوشت گوساله یا گوسفدی 250 گرم

4-پیاز یک عدد

5-اب نارنج یاابغوره نصف لیوان

6-نمک وفلفل وزرد چوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 در قابلمه متوسط پیاز راخورد کرده به همراه نمک وفلفل وزرد چوبه میگذاریم خوب تفت بخورد سپس سبزی راکه خورد کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم تاخوب تفت بخورد واب ان خشک شود وبه روغن بیافتد حالا اب اضافه کرده ودر قابلمه را میگذاریم تا خوب گوشت بپزد بعداز یک ساعت هویج هارا که به اندازه  حبه ی قند ریز کرده ایم به خورشتمان اضافه میکنیم اگر اب خورشتمان کم شده مقداری دیگر به ان اب اضافه میکنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا جابیافتد غذاحاضراست این غذا هم همراه پلووهم تنها بعنوان خوراک خورده میشود نوش جان

 

 




درباره : آشپزی , خورشت ,
برچسب ها : طرز تهیه ی اسفناج ساک , خورشت , خورشت اسفناج , خورشت اسفناج ساک , خوراک اسفناج , غذای مازندرانی , غذای محلی , غذای پر ویتامین , خورشت اسفناج هویج , آشپزی , آشپزی محلی ,
بازدید : 646
[ چهارشنبه 08 بهمن 1393 ] [ 18:39 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز