close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی ته چین اسفناج

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه ی ته چین اسفناج

 

 

طرز تهیه ی ته چین اسفناج یرای چهار نفر

 

موادلازم

1-گوشت گوساله یاگوسفندی نیم کیلو

2- اسفناج  نیم کیلو

3- پیاز متوسط   2 عدد

4- روغن به میران کافی

5- نمک و فلفل و زرد چوبه   به میران دلخواه

6-آب غوره یا آب نارنج  یک چهرم پیمانه

7- برنج   4 پیمانه

 

طرزتهیه

ابتدا گوشت را به قطعات درشت خرد میکنیم وبا نمک وفلفل وزردچوبه طعم دار میکنیم  سپس ان را با مقداری روغن خوب سرخ میکنیم بعد انهاراکنار گذاشته پیازرا رنده میکنیم اب ان را گرفته داخل روغن تفت میدهیم نمک وفلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و اب میریزیم به اندازه ای که روی گوشت رابگیرد اب که جوش امد حرارت راکم میکنیم ومیگذاریم ارام ارام بپزد در ظرفی دیگرمقداری روغن ریخته وپیاز را خرد کرده داخل روغن به همراه نمک وفلفل وزرد چوبه تفت میدهیم بعد کنار میگذاریم اسفناج تمیز شده واماده را داخل قابلمه ای ریخته  نصف پیمانه روی ان اب ریخته به اندازه ای که اسفناخ کمی بخار پز شود  اب اسفناج باید خشک شود بعد اب نارنج رااضافه میکنیم  برنج را ابکش میکنیم گوشت پخته شده راداخل اسفناج میریزیم در قابلمه تفلونی مقداری روغن ریخته مقداری از برنج را میریزیم اگر دوست داشتید میتوانید ته قابلمه تان نان لواش بگذارید نصف برنج را داخل قابلمه میریزیم مقداری از موادگوشتی مان راروی برنج میریزیم باز برنج راروی مواد گوشتی اضافه میکنیم  مابقی مواد راروی برنج میریزیم ودم کن میگذاریم تا غذای ما دم بکشد وقتی اماده شد ان رادرون دیسی میریزیم وباماست چکیده تزیین میکنیم

 

 




درباره : آشپزی , خورشت ,
برچسب ها : طرز تهیه ی ته چین اسفناج , خورشت , خورشت ته چین , خورشت ته چین اسفناج , ته چین اسفناج , ته چین اسفناج مازتدرانی , غذای مجلسی , غذای مخلی , غذای مازندرانی , آشپزی , غذای گوشتی ,
بازدید : 98
[ چهارشنبه 08 بهمن 1393 ] [ 18:47 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
این نظر توسط هانیه در تاریخ 1393/11/21 و 12:59 دقیقه ارسال شده است

به نظر خوشمزه میاد
حتما امتحانش میکنم




.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز