close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فسنجان ترکی

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

طرز تهیه فسنجان ترکی

 

 

طرز تهیه ی خورشت فسنجان ترکی

مواد لازم برای 4 نفر

1-مرغ محلی یاماشینی نصف مرغ 

2-مغز گردو 350 گرم

3-رب انار دوقاشق غذا خوری

4-دارچین نصف قاشق  غذاخوری

5-نمک وفلفل وزرد چوبه به مقدار لازم

6-شکر به اندازه ی دل خواه

7-پیاز متوسط یکی

طرز تهیه

ابتدا مرغ رابه همراه یکعددپیاز ونمک وفلفل وزردچوبه میگذاریم بپزد اگر مرغمان محلی بودار قبل انرابانمک وفلفل وزرد چوبه مره دار کرده بعد سرخ کرده  بعد ابپز میکنیم سپس گردو رااسیاب کرده در یک ظرفی میریزیم به اندازه ی نصف لیوان اب ولرم به ان اضافه کرده خوب مخلوط کرده تامانند فرنی شود بعدانراروی حرارت میگذاریم ومرتب هم می زنیم تااب اضافی ان خشک شود مقدارخیلی کم روغن به ان اضافه میکنیم تاخوب روغن ان در بیاید ودر روغن خودش سرخ شود  رنگ گردویمان باید کمی تیره شودبعدرب انارمان رااضافه کرده مواد را خوب مخلوط میکنیم سپس انرا به مرغی که درحال پختن است اضافه میکنیم حرارت راکم میکنم  ومیگذاریم خورشتمان جابیافتددراخر نیم ساعت مانده تا خورشت راازروی گاز برداریم به ان شکرودارچین رااضافه میکنیم این خورشت را نباید زیاد هم زد چون مرغ ان له میشود این غذا بسیار خوشمزه است وبه همراه پلودم کشیده وزعفرانی غذای مجلسی محسوب میشود 

نکته ی مهم اینکه غذایی که باعشق ودقت تمام پخته شود لذیذترین غذا خواهد بود نوش جان

 

 




درباره : آشپزی , خورشت ,
برچسب ها : طرز تهیه فسنجان ترکی , آشپزی , فسنجان , فسنجان ترکی , غذای محلی , خورشت محلی , فسنجان محلی , غذای ترکی , آشپزی محلی , فسنجون ترکی , فسنجان با مرغ , خوزشت انار , غذای رژیمی ,
بازدید : 232
[ یکشنبه 12 بهمن 1393 ] [ 20:16 ] [ نویسنده : سدابه ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
این نظر توسط فریده در تاریخ 1393/11/12 و 20:25 دقیقه ارسال شده است

ممنون بسیار غذای خوبی بود لذت بردیم
روش جدیدی در پخت فسنجان بود




.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • تا نیوز